Головна » 2017 » Січень » 24 » Виступ м.н.с. О.Ю.Кухарук на прес-конференції в Українському кризовому медіацентрі
16:48
Виступ м.н.с. О.Ю.Кухарук на прес-конференції в Українському кризовому медіацентрі

20 січня 2017 року в Українському кризовому медіацентрі відбулась прес-конференція на тему «“Б’є – значить любить...” – стереотипи стосовно конфліктів і насильства в українському суспільстві», в якій взяла участь молодший науковий співробітник лабораторії Кухарук Ольга Юріївна.

На прес-конференції було презентовано результати соціально-психологічного дослідження, спрямованого на виявлення системи суспільних норм, правил і стереотипів щодо ставлення до проявів конфлікту в українському суспільстві, у тому числі щодо ставлення одне до одного військових і цивільних. Результати дослідження спростували поширену думку про те, що у ситуації конфлікту між цивільними особами і військовими, останні є більш агресивними. А також було встановлено, що рівень толерування різних форм насильства серед військових та цивільних фактично не відрізняється.

Дослідження проведено в рамках проекту "Альтернатива конфлікту та насильству" за підтримки НГО Stabilization Support Services та Посольства Великобританії в Україні.

Більш детальну інформацію див.:

https://humanrights.org.ua/material/stereotipi_pro_nasilstvo_45_ukrajinciv_vvazhajut_cholovik_maje_movchati_jakshho_jogo_zvaltuvali

Презентація:

http://www.slideshare.net/UkraineCrisisMediaCenter/ss-71223443

Інформаційний флаєр:

https://humanrights.org.ua/material/nasilstvo_jak_rozpiznati_i_kudi_zvertatis

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 360 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar