Головна » 2017 » Червень » 1 » «Архетипіка і публічне управління: стратегії та механізми розв’язання конфліктів у сучасному світі»
18:12
«Архетипіка і публічне управління: стратегії та механізми розв’язання конфліктів у сучасному світі»

Лабораторія методології психосоціальних і політико-психологічних досліджень Інституту соціальної та політичної психології НАПН України разом з Національною академією державного управління при Президентові України, Інститутом економіки та прогнозування НАН України, Українською технологічною академією, Українським товариством сприяння соціальним інноваціям та Всеукраїнською асамблеєю докторів наук з державного виступила партнером в організації та проведенні VІIІ теоретико-методологічного семінару за міжнародною участю та V міжнародного конкурсу молодих науковців «Архетипіка і публічне управління: стратегії та механізми розв’язання конфліктів у сучасному світі», які відбулись 28-30 травня 2017 р.

Програмні рамки цьогорічного форуму визначала проблематика, пов’язана з вивченням соціальних конфліктів. Пріоритетами поточного обговорення стали питання діагностики соціальних конфліктів і кризових ситуацій, можливості їх прогнозування і моделювання, модернізації механізмів розв’язання конфліктів, управління конфліктними ситуаціями.

За результатами роботи VІІІ ТМС та V міжнародного конкурсу молодих науковців „Архетипіка і державне управління: стратегії та механізми розв’язання конфліктів у сучасному світі” підготовлено та видано друком збірники:

  • Архетипіка і публічне управління: стратегії та механізми розв’язання конфліктів у сучасному світі : зб. наук. пр. переможців і кращих авторів П’ятого міжнар. конкурсу молодих учених ; 28-30 трав. 2017 р., Київ, Україна / за наук. ред. Е. А. Афоніна, Г. Л. Рябцева. – К. : Псіхєя, 2017. – 128 с.
  • Public management : collection. — № 3 (8) – June 2017 (Special edition). — Kyiv : ДП “Видавничий дім “Персонал”, 2017. — 392 p.

Пропонуємо Вашій увазі записи заходів семінару на ютуб-каналі “Прояснение”:

https://www.youtube.com/channel/UCNSBFQV1Uqac7s9sWufVmgg

Категорія: Повідомлення | Переглядів: 656 | Додав: Admin | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar